søndag 5. januar 2014

buret

Det er viktig og vite litt om undulat buret, for der er jo undulaten mesteparten av tiden. Her er litt om undulat buret som er viktig og vite.


Undulatene er i buret mesteparten av tiden, så det er derfor det er viktig at den har det bra der.
Størrelse og fasong er viktig og tenke på. Helst ikke ha et rundt bur, det blir for liten plass. Får undulaten flyr fra side til side, ikke opp og ned, derfor er lengden viktigere å tenke på enn høyden. Et rektangulært bur er best. Men de kan jo være i et oval/rundt bur midlertidig, for eksempel ved temming av undulat nr 2. Hvis du skal ha 2 undulater i et bur er det anbefalt og ha et bur på
ca 60cm x 40cm x 60cm.

 

dette er et normalt fuglebur for 1-3 undulater






sittepinner

sittepinner er en viktig del av buret, det er der de er nesten hele tiden.
Det er lurt og ha forskellige tykkeler på pinnne. Helst ikke plastik pinner for da får de ikke skrapt nebbet og neglene sine. noen spiser på den og gnager av plastikken, og det er ikke veldig lurt. De fleste undulater skraper av barken på pinnene, det er derfor de skraper av plastiken, men det er jo ikke alle som gjør det. Det kan jo være at noen som ikke skraper av barken på pinnene, skraper av plastikken, eller motsatt. Men det kan jo være at det er noen som ikke skraper av noe i det hele tatt, eller noen som skraper av begge. Det er forskellig fra undulat til undulat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar