fredag 10. januar 2014

din nye undulat

her kan du lese litt om hvordan det er og få undulat og hva du skal gjøre. jeg skriver også spørsmål og svar.

Når du skal hente den:

Du er på vei til og hente din nye undulat, du gleder deg og har gjort alt klart. Alt du tenker på er hvordan den ser ut og hva den skal hete. Når du er framme i butikken/hos oppdretteren er du så spent, hvordan ser de ut og hvordan oppfører den seg. Du kommer fram til buret med undulatene du kan velge mellom. Alle er jo så fine! Men du kan jo bare velge en, etter en stund har du bestemt deg, undulaten du har valgt tar oppdretteren/butikkdame eller mannen opp og putter den i en eske/miniburet du har med deg. Så betaler dere og drar hjem. På veien hjem må du bestemme deg for hva den skal hete for den må jo ha et navn, og helst samme dag.

Hjemme:

Når du er hjemme, putter du undulaten inn i buret. Du setter den et sted der det er mye oppmerksomhet. Du snakker til den rolig, men du bør hole deg minst 2 meter unda den første dagen. Den andre dagen du har den så KAN du temme den om du har lyst.


2 undulater:

om du har en undulat fra før av, så kan du sette begge to i stua. først setter du de sånn at de ikke kan se hverandre. så etter ca 1 dag så kan du sette dem sånn at de kan se hverandre. så tar du bare den ene vekk når den skal fly eller temmes, det er også lurt og temme dem utenfor buret også og gjærne med mange i rommet. de må være i hvert sitt bur hele tiden da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar